KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Plan sesji egzaminacyjnej

 

PLAN SESJI EGZAMINACYJNEJ XII/I 2020/2021

KLASA 1S

12.12.2020      GODZ. 16.30             PODSTAWY FINANSÓW PUBLICZNYCH

                                                           PODSTAWY STATYSTYKI

13.12.2020      GODZ. 16.30             PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI  

                                                           DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W JEDNOSTCE ORGANIZACYJNEJ

19.12.2020      GODZ. 14.00                         POSTĘPOWANIE W ADMINISTRACJI - PISEMNY

GODZ. 16.00                         PODSTAWY PRAWA PRACY - PISEMNY

20.12.2020      GODZ. 8.00               JĘZYK ANGIELSKI W ADMINISTRACJI

                        GODZ. 10.00                         WYKONYWANIE PRACY BIUROWEJ

03.01.2021      GODZ. 9.00               PODSTAWY PRAWA ADMINISTRACYJNEGO

PODSTAWY PRAWA CYWILNEGO

 

                                  

KLASA 2 S

12.12.2020      GODZ. 9.00               WYKONYWANIE PRACY BIUROWEJ

DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W JEDNOSTCE ORGANIZACYJNEJ

13.12.2020      GODZ. 11.00             JĘZYK ANGIELSKI W ADMINISTRACJI

19.12.2020      GODZ. 16.30             PODSTAWY FINANSÓW PUBLICZNYCH

PODSTAWY STATYSTYKI

20.12.2020      GODZ. 16.30             PODSTAWY PRAWA PRACY

PODSTAWY PRAWA ADMINISTRACYJNEGO

02.01.2021      GODZ. 9.00               PODSTAWY PRAWA CYWILNEGO – PISEMNY

GODZ. 11.00             POSTĘPOWANIE W ADMINISTRACJI - PISEMNY