KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Plan sesji egzaminacyjnej

Egzaminy odbywać się będą online. O ewentualnych zmianach słuchacze będą na bieżąco informowani.

 

KLASA 1S

30.05.2020      GODZ. 08.00             PODSTAWY FINANSÓW PUBLICZNYCH

                                                           PODSTAWY STATYSTYKI

31.05.2020      GODZ. 08.00             DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W JEDNOSTCE  ORGANIZACYJNEJ

                        GODZ. 10.00             PODSTAWY PRAWA CYWILNEGO        

06.06.2020      GODZ. 8.00               POSTĘPOWANIE W ADMINISTRACJI - PISEMNY

                        GODZ. 10.00             PODSTAWY PRAWA PRACY - PISEMNY

07.06.2020      GODZ. 8.00               JĘZYK ANGIELSKI W ADMINISTRACJI

                        GODZ. 10.00             PODSTAWY PRAWA ADMINISTRACYJNEGO

14.06.2020      GODZ. 8.00               PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI

                                                           WYKONYWANIE PRACY BIUROWEJ

 

KLASA 2 S

30.05.2020      GODZ. 08.00             WYKONYWANIE PRACY BIUROWEJ

                        GODZ. 10.00             PODSTAWY STATYSTYKI

31.05.2020      GODZ. 08.00             PODSTAWY PRAWA CYWILNEGO – PISEMNY

                        GODZ. 10.00             JĘZYK ANGIELSKI W ADMINISTRACJI

06.06.2020      GODZ. 08.00             PODSTAWY FINANSÓW PUBLICZNYCH

                                                          DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W JEDNOSTCE ORGANIZACYJNEJ

07.06.2020      GODZ. 08.00             POSTĘPOWANIE W ADMINISTRACJI - PISEMNY

14.06.2020      GODZ. 08.00             PODSTAWY PRAWA PRACY

                                                          PODSTAWY PRAWA ADMINISTRACYJNEGO

 

KLASA 2 IT

30.05.2020      GODZ. 9.00                WITRYNY I APLIKACJE INTERNETOWE

                        GODZ.10.00               SYSTEMY BAZ DANYCH

31.05.2020      GODZ. 9.00               DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W BRANŻY INFORMATYCZNEJ

                        GODZ. 10.00             PROGRAMOWANIE APLIKACJI INTERN.

06.06.2020      GODZ. 9.00               ADMINISTROWANIE BAZAMI DANYCH