Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z RODO. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

  1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
  2.  Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
  3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
  4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
  5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
  6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
  7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
  9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
  10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.

Język angielski

Zakres materiału

Liceum ogólnokształcące 4-letnie (po szkole podstawowej)

Liceum ogólnokształcące 3-letnie (po gimnazjum)

Poziom podstawowy:

Poziom rozszerzony:

Zagadnienia dla uczniów o specjalnych potrzebach edukacyjnych:

Materiały dodatkowe:

Podręczniki

Liceum ogólnokształcące 4-letnie (po szkole podstawowej).

Focus Second Edition – Poziom 2

Okładka podręcznika do języka angielskiego "Focus 2 second edition A2+/B1 Student's book"

Focus Second Edition – Poziom 2. Zeszyt ćwiczeń

Okładka zeszytu ćwiczeń do języka angielskiego

Liceum ogólnokształcące 3-letnie (po gimnazjum).

Poziom podstawowy

Semestr I-III

New Matura Success– Pre- Intermediate (wyd.uaktualnione)

My Matura Success– Pre- Intermediate (wyd.uaktualnione)

Semestr IV-VI

Repetytorium maturalne – Longman- poziom podstawowy,

Poziom rozszerzony

Semestr  III:

My Matura Success Pre-Intermediate,

Semestr IV:

My Matura Success – Intermediate,

Semestry V-VI

New Matura Success Upper –Intermediate, autorzy:J. Comyns Carr oraz Repetytorium maturalne Longman –poziom rozszerzony,

Repetytorium maturalne – Longman- Poziom rozszerzony

Materiały dla maturzystów

Przydatne linki