KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sesja egzaminacyjna klas zaocznych.

Prosimy o zapoznanie się z terminami egzaminów w sesji XII/I 2020/2021

KLASY Z ZAJĘCIAMI SOBOTA-NIEDZIELA

PLAN SESJI XII

 

KLASY Z ZAJĘCIAMI WTOREK-CZWARTEK

KLASA 2P

10.12.2020                        GODZ. 15.10                     HISTORIA USTNY

                                            GODZ. 17.40                     J.POLSKI PISEMNY

19.01.2021                        GODZ. 16.00                     J.ANGIELSKI PISEMNY

                                            GODZ. 18.00                     MATEMATYKA PISEMNY

21.01.2021                        GODZ. 15.10                     J.POLSKI, J.ANGIELSKI USTNY

26.01.2021                        GODZ. 15.10                     MATEMATYKA, GEOGRAFIA USTNY

 

KLASA 3P

19.01.2021                        GODZ. 15.30                     J.POLSKI PISEMNY

                                            GODZ. 18.15                     J.ANGIELSKI PISEMNY

21.01.2021                        GODZ. 16.00                     MATEMATYKA PISEMNY

                                            GODZ. 18.00                     HISTORIA

26.01.2021                        GODZ. 15.10                     J.POLSKI , J.ANGIELSKI USTNE

28.01.2021                        GODZ. 15.10                     MATEMATYKA, PRZYRODA