KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rozpoczęcie roku szkolnego 2020/2021 dla klas stacjonarnych i zaocznych

Informujemy, że rozpoczęcie semestru jesiennego 2020/2021 dla klas stacjonarnych z zajęciami wtorek-środa-czwartek odbędzie się 1 września w następujących godzinach:

KLASY I: 

godz. 9.00

KLASY:  II

godz. 10.00

KLASY:   III

godz. 11.00

Listy osób nowo przyjętych wywieszone będą w dniu rozpoczęcia zajęć tj. 1 września 2020.

 

Semestr jesiennego 2020/2021 dla klas zaocznych rozpocznie się w następujących terminach:

ZAJĘCIA OD 05.09.2020 r.:

  • SEMESTR IV LO
  • SEMESTR V LO
  • SEMESTR VI LO
  • SEMESTR III SZKOŁY POLICEALNEJ

 

ZAJĘCIA OD 12.09.2020 r.:

  • SEMESTR I LO
  • SEMESTR II LO
  • SEMESTR III LO
  • SEMESTR I SZKOŁY POLICEALNEJ

 

ZAJĘCIA OD 08.09.2020 r.:

  • WSZYSTKIE KLASY POPOŁUDNIOWE

 

Listy osób nowo przyjętych wywieszone będą w dzień rozpoczęcia zajęć danego semestru.