KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia wtorek - czwartek


TERMINARZ ZAJĘĆ

Terminarz zajęć ( semestr wiosenny)

Przydział sal i wychowawstw ( semestr wiosenny )

 


PLANY ZAJĘĆ

Plan zajęć (semestr wiosenny)

 

 


PLAN SESJI EGZAMINACYJNEJ

Egzaminy odbywać się będą online. O ewentualnych zmianach słuchacze będą informowani na bieżąco.

KLASA 1P

26.05.2020          GODZ. 16.00                JĘZYK POLSKI PISEMNY

                            GODZ. 18.00                JĘZYK ANGIELSKI PISEMNY

28.05.2020          GODZ. 16.00                FIZYKA

                            GODZ. 18.00                CHEMIA

02.06.2020          GODZ. 16.00                BIOLOGIA

                            GODZ. 18.00                MATEMATYKA PISEMNY

04.06.2020          GODZ. 16.00               JĘZYK POLSKI USTNY

                            GODZ. 18.00               HISTORIA

09.06.2020          GODZ. 16.00               JĘZYK ANGIELSKI USTNY

                            GODZ. 18.00               WOS

16.06.2020          GODZ. 16.00              GEOGRAFIA

                            GODZ. 18.00              PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI

18.06.2020          GODZ. 16.00              MATEMATYKA USTNY

                            GODZ. 18.00              INFORMATYKA

 

KLASA 2P

26.05.2020           GODZ. 16.00               JĘZYK ANGIELSKI PISEMNY

                             GODZ. 18.00               JĘZYK POLSKI PISEMNY

28.05.2020           GODZ. 16.00                PRZYRODA

                             GODZ. 18.00                MATEMATYKA PISEMNY

02.06.2020           GODZ. 16.00                HISTORIA

04.06.2020           GODZ. 16.00                JĘZYK ANGIELSKI USTNY

09.06.2020           GODZ. 16.00                JĘZYK POLSKI USTNY

16.06.2020           GODZ. 16.00                MATEMATYKA USTNY

 

 

 

 

 

 


PLAN POPRAWKOWEJ SESJI EGZAMINACYJNEJ