KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia wtorek - czwartek


PRZYDZIAŁ SAL I WYCHOWAWSTW

 

SEMESTR WIOSENNY 2020/2021
KLASASALAWYCHOWAWCADNI ZAJĘĆ
2 P15W. Małkowskiwtorek-czwartek
3 P20J. Słomskawtorek-czwartek

 
TERMINARZ ZAJĘĆ

TERMINARZ ZAJĘĆ - SEMESTR WIOSENNY 2020/2021

 


PLANY ZAJĘĆ

PLAN ZAJĘĆ - SEMESTR WIOSENNY 2020/2021

 


PLAN SESJI EGZAMINACYJNEJ

 

Klasa 3P
DataGodzinaPrzedmiot
13.04.2021    16.00język angielski - pisemny
 18.30matematyka - pisemny
15.04.2021 15.15język polski - pisemny
 18.00przyroda
20.04.2021   15.00język angielski; historia
22.04.2021    15.00język polski; matematyka

 


PLAN POPRAWKOWEJ SESJI EGZAMINACYJNEJ