KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wolontariat 2019/2020

Szanowni Państwo, w imieniu Ministra Edukacji Narodowej Dariusza Piontkowskiego bardzo serdecznie dziękuję za włączenie się do naszej akcji „Razem na Święta". Inicjatywa miała na celu zachęcenie uczniów do działań charytatywnych i wsparcia osób potrzebujących w okresie przedświątecznym. W tej ed...

„Razem na Święta” to akcja Ministerstwa Edukacji Narodowej mająca na celu zachęcenie uczniów do działań charytatywnych i wsparcia osób potrzebujących w okresie przedświątecznym. Nasi wolontariusze jak zwykle okazali się niezawodni. Pod okiem pani Iwony Małkowskiej i pani Iwony Lublińskiej pr...

Podziękowania za za włączenie się w akcję na rzecz Stowarzyszenia Wspólnoty „Chleb Życia”

Droczy Słuchacze i Nauczyciele! Dziękujemy Wam bardzo za włączenie się w akcję na rzecz Stowarzyszenia Wspólnoty „Chleb Życia”, która prowadzi Schronisko dla Kobiet „EMAUS”. Szkolny Wolontariat zebrał mnóstwo ciepłej odzieży, która z pewnością będzie przydatna w nadch...

Uwaga ! Ogłaszamy zbiórkę darów dla bezdomnych kobiet ze Wspólnoty "Chleb życia"- noclegowni dla bezdomnych kobiet "Emaus" ul. Stawki 27 Zbieramy odzież, środki higieniczne, kosmetyki, termosy, kubki termiczne, żywność długoterminową i wszystko to, co pozwoli przetrwać zimę. Prosimy o rzeczy takie ...

Uwaga ! Ogłaszamy zbiórkę darów dla bezdomnych kobiet ze Wspólnoty "Chleb życia"- noclegowni dla bezdomnych kobiet "Emaus" ul. Stawki 27 Zbieramy odzież, środki higieniczne, kosmetyki, termosy, kubki termiczne, żywność długoterminową i wszystko to, co pozwoli przetrwać zimę. Prosimy o rzeczy takie ...

Uwaga ! Ogłaszamy zbiórkę darów dla bezdomnych kobiet ze Wspólnoty "Chleb życia"- noclegowni dla bezdomnych kobiet "Emaus" ul. Stawki 27 Zbieramy odzież, środki higieniczne, kosmetyki, termosy, kubki termiczne, żywność długoterminową i wszystko to, co pozwoli przetrwać zimę. Prosimy o rzeczy takie ...

Zakończenie akcji BohaterOn

2 października zakończyła się akcja BohaterON mająca na celu upamiętnienie i uhonorowanie uczestników Powstania Warszawskiego. Dziękujemy wszystkim tym, którzy zaangażowali się w akcję i przygotowali kartki, widokówki oraz listy do Powstańców. Po raz kolejny pokazaliście, że macie WIELKIE SE...