KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wolontariat 2017/2018

Wizyta wolontariuszy w Warszawskim Szpitalu dla dzieci

Zakończyła się akcja wolontariatu na rzecz Warszawskiego Szpitala dla Dzieci. Ilość przekazanych na ten cel darów przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Bardzo Wam za to dziękujemy! 01 grudnia nasi wolontariusze pod opieką p. Iwony Małkowskiej i p. Joanny Szczepańskiej odwiedzili z darami Warszawski Szpital dla...

Czytamy przedszkolakom

Kolejny raz odwiedziliśmy dzieci z Przedszkola nr 26. Historie Koszmarnego Karolka i jego koleżanek i kolegów czytali: Marta Dębska, Maciek Wiśniewski i Aleksander Szczerkowski, uczniowie z klasy 3ph5. Mali słuchacze bawili się doskonale. Marta czytała o królowej Anglii i o wyrabianiu zaprawy w czasach Tu...

Kolejna wizyta słuchaczy na powązkach

31 października 2017 roku słuchacze klas stacjonarnych pod opieką pani Marzanny Stasiak i pani Iwony Małkowskiej odwiedzili Cmentarz Powązkowski (tzw. Stare Powązki) oraz Cmentarz Wojskowy. Nasz spacer po cmentarzu rozpoczęliśmy od słynnej bramy św. Honoraty. Podczas pobytu na Starych Powązkach odwiedziliśmy groby znan...

Wizyta wolontariuszy na Wojskowych Powązkach

W związku ze zbliżającymi się świętami Wszystkich Świętych oraz Zaduszek wolontariusze Centrum Kształcenia Ustawicznego Nr 1 pod opieką p. Iwony Małkowskiej, p. Ewy Baś i p. Joanny Szczepańskiej odwiedzili Wojskowe Powązki. Celem wizyty było porządkowanie wybranych grobów, zapalenie zniczy na mogiłach poległych ...

Zakończyła się akcja BohaterON. Dziękujemy wszystkim słuchaczom i nauczycielom za przyłączenie się do ogólnopolskiej akcji mającej na celu upamiętnienie i uhonorowanie uczestników Powstania Warszawskiego.Mamy nadzieję, że wysłane kartki sprawią radość adresatom korespondencji. Nowa edycja za 302 dni ....