KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia 2019/2020

Słuchacze na XIII Festiwalu Nauki

Słuchacze klas stacjonarnych brali udział w warsztatach i wykładach w ramach XXIII Festiwalu Nauki. W tym roku zostaliśmy zaproszeni przez Wydział Weterynarii SGGW, uczestniczyliśmy w zajęciach poświęconych budowie anatomicznej kręgowców, zwiedzaliśmy największe w Polsce Muzeum Osteologiczne, oglądaliśmy sale op...

Lekcja z absolwentką naszej szkoły

W naszej szkole w pierwszych tygodniach nowego roku szkolnego pojawił się bardzo miły gość – Oliwia, absolwentka Centrum Kształcenia Ustawicznego Nr 1, a dziś już studentka Uniwersytetu Medycznego w Gdańsku. Oliwia opowiedziała nam o swoich planach życiowych, a także podzieliła się cennymi, praktycznymi wskaz&o...

Słuchacze na sesji naukowej

Wydział Geografii i Studiów Regionalnych Uniwersytetu Warszawskiego zorganizował  w dniu 24 września 2019 roku dla uczniów szkół ponadpodstawowych, w ramach popularyzacji nowych form edukacji,  sesję naukową pt. „Geoinformatyka ̶ praktyczne zastosowania w życiu codziennym&rdquo...

Salon edukacyjny Perspektywy

12 września maturzyści z naszej szkoły uczestniczyli w spotkaniach z ekspertami Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej, organizowanych w ramach Warszawskiego Salonu Maturzystów PERSPEKTYWY 2019. To największa odsłona ogólnopolskiej kampanii informacyjnej dla maturzystów organizowana przez Fundację Edukac...