KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Udział słuchaczy w akcji "Podaruj wiersz" organizowanej przez Fundację imienia Zbigniewa Herberta

Słuchacze Centrum Kształcenia Ustawicznego nr 1 w Warszawie dołączyli do akcji społecznej Fundacji im. Zbigniewa Herberta - PODARUJ WIERSZ . Akcję połączyliśmy z obchodami Dnia Edukacji Narodowej. Uczniowie wybrali wiersze i przepisywali je odręcznie na kartach papeterii z logo akcji. Największą popularnością cieszyła ...

Zachęcamy Słuchaczy do zainteresowania  się Geograficznymi Spotkaniami na Krakowskim. Wykłady poświęcone różnorodnym zagadnieniom geograficznym poszerzają wiedzę geograficzną i mają na celu zainteresowanie słuchaczy otaczającym światem, zarówno bliskim jak i dalekim. Każdy może skorzystać !!!

UWAGA! W związku z wprowadzeniem od dnia 19 października 2020 r. nauczania zdalnego zmianie ulegają godziny pracy szkolnego sekretariatu.

UWAGA! Od dnia 12.10.2020 na terenie Centrum Kształcenia Ustawicznego Nr 1 wprowadza się obowiązek zakrywania nosa i ust przez wszystkie osoby przebywające w przestrzeni wspólnej, z wyjątkiem sal lekcyjnych podczas trwania zajęć edukacyjnych.    ...

Zakończenie akcji BohaterOn

Drodzy Słuchacze, już po raz kolejny nasza szkoła włączyła się w ogólnopolską akcję BohaterON mającą na celu podziękowanie i uhonorowanie uczestników Powstania Warszawskiego. Niestety, wśród kolejnych pokoleń świadomość znaczenia Powstania Warszawskiego stopniowo zanika, a ostatni Powstańcy od...

Od 28.09.2020r. zmienia się przydział sal dla słuchaczy klas zaocznych (sobota, niedziela). Prosimy o zapoznanie się z nowym przydziałem

Osoby, które w ubiegłym roku szkolnym były w klasie 1W, semestr 2, rozszerzenie język angielski-historia i otrzymały promocję na semestr trzeci - OD WRZEŚNIA BĘDĄ W KLASIE 2U semestr 3.  Osoby z tej klasy, z rozszerzeniami język angielski – biologia oraz język angielski -geografia BĘDĄ W KLASIE 2W, ...

Szkolny Wolontariat wraz ze Słuchaczami Centrum Kształcenia Ustawicznego Nr 1 przygotowuje PAMIĄTKOWY ALBUM DLA UCZESTNIKÓW POWSTANIA WARSZAWSKIEGO. Gorąco zachęcamy Was do włączenia się w ogólnopolską akcję BohaterON mającą na celu upamiętnienie i uhonorowanie uczestników Powstania Warszawskiego. ...

Prosimy o zapoznanie się z planem lekcji dla klas stacjonarnych, który będzie obowiązywał od 8 września.

Drodzy Słuchacze, r ok szkolny 2019/2020 dobiegł końca. To był rok wyjątkowy. Jego wyjątkowość postawiła przed Wami bardzo wiele trudnych zadań. Nauka na odległość, brak kontaktów z rówieśnikami, obawy o swoje i rodziny zdrowie oraz lęk o przyszłość stawiały Was niejednokrotnie w sytuacji, w jakiej...