KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Nasz słuchacz Kazimierz Kędzierski  zajął pierwsze miejsce w XI Międzynarodowym Konkursie Plastycznym "PRZYRODA W KOLORACH 2021" Na konkurs nadesłano 1048 prac, najwięcej z Polski oraz z Chin. W tegorocznej edycji przeważały prace malarskie i rysunkowe, znaczną część stanowiły również fotografie oraz ...

Trwa rekrutacja na rok szkolny 2021/2022. Jeśli z jakichś powodów przerwałeś naukę, a teraz chętnie byś do niej wrócił, pracujesz lub dużo czasu poświęcasz na swoje pasje (np. sport, muzykę ) - to zapisz się do nas. W liceum będziesz miał do wyboru zajęcia dwa lub trzy razy w tygodniu w systemie rannym, ...

UWAGA! Od dnia 12.10.2020 na terenie Centrum Kształcenia Ustawicznego Nr 1 wprowadza się obowiązek zakrywania nosa i ust przez wszystkie osoby przebywające w przestrzeni wspólnej, z wyjątkiem sal lekcyjnych podczas trwania zajęć edukacyjnych.    ...

Prosimy o zapoznanie się z procedurami postępowania prewencyjnego pracowników oraz słuchaczy, rodziców/opiekunów prawnych słuchaczy uczęszczających na zajęcia w Centrum Kształcenia Ustawicznego Nr 1 w Warszawie, w czasie zagrożenia epidemicznego.

Zapraszamy wszystkich słuchaczy do zapoznania się z materiałami edukacyjnymi ( platformy, strony i serwisy internetowe) polecanymi przez MEN....