KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Drodzy Maturzyści, zapraszamy do szkoły na konsultacje z języka polskiego, matematyki, języka angielskiego, historii, geografii i biologii. Prosimy o zapoznanie się z harmonogramem.

Prosimy słuchaczy klas pierwszych i drugich o zapoznanie się z harmonogramem konsultacji oraz informacjami jak się do nich przygotować i jak zachowywać się na terenie szkoły.

Informacje dla słuchaczy przystępujących do egzaminu maturalnego w czerwcu 2020 roku.

1. Wytyczne dotyczące tego, kto może przyjść na egzamin, kto może być obecny na terenie szkoły podczas egzaminu oraz zasad korzystania z przyborów podczas egzaminów.1.1. Na egzamin może przyjść wyłącznie osoba zdrowa , bez objawów chorobowych sugerujących chorobę zakaźną.

Cieszymy się, że możemy się ponownie z Wami spotkać. Prosimy o zapoznanie się z harmonogramem zajęć praktycznych.

Regulamin zwrotu i wypożyczeń książek w bibliotece CKU nr 1 w czasie epidemii COVID-19, zgodny z Zarządzeniem nr DC.11.2020 Dyrektora CKU nr 1 z dnia 20 maja 2020 r.Nauczyciele-bibliotekarze będą przyjmowali zwroty książek wypożyczonych przez słuchaczy od 2 czerwca, zgodnie z terminarzem konsultacji dla semestr&oacu...

Prosimy słuchaczy klas zaocznych o zapoznanie się z terminami egzaminów semestralnych  zakładkach: Liceum ogólnokształcące i Szkoła Policealna....

W czasie zawieszenia zajęć biblioteka szkolna przeniosła się w rzeczywistość wirtualną. Zapraszamy do naszej biblioteki online. Zgromadziłyśmy obszerne materiały do edukacji: linki z dostępem do tekstów lektur szkolnych (z podziałem na epoki literackie), opracowań dzieł literackich, malarskich, ekranizacji film...

Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Edukacji pisemne egzaminy maturalne odbędą się w dniach 8-29 czerwca 2020. Ustne egzaminy maturalne w roku szkolnym 2019/2020 nie odbędą się. Prosimy o zapoznanie się ze szczegółowym harmonogramem matur.

Informujemy, że przerwa w zajęciach w szkole zostaje wydłużona - edukacja zdalna potrwa co najmniej do 24 maja....

W związku z zagrożeniem epidemiologicznym, w dniach od 16 marca do odwołania prosimy o kontaktowanie się z sekretariatem szkolnym wyłącznie za pośrednictwem e-maili przesyłanych na adres: sekretariat@cku1.edu.pl.