KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Informujemy, że egzaminy poprawkowe dla klas stacjonarnych i zaocznych (dotyczy również semestrów szóstych) odbędą się w następujących terminach:

Serdecznie zapraszamy do Centrum Kształcenia Ustawicznego Nr 1. Trwa nabór na rok szkolny 2020/2021:- do 4-letniego liceum ogólnokształcącego po szkole podstawowej do klas 1 i 2 (semestry 1,3),- do 3-letniego liceum ogólnokształcącego po gimnazjum, do klasy 1 (tylko semestr 2) oraz do klas 2 i 3 ...

Drodzy Słuchacze, rok szkolny 2019/2020 dobiegł końca. To był rok wyjątkowy. Jego wyjątkowość postawiła przed Wami bardzo wiele trudnych zadań. Nauka na odległość, brak kontaktów z rówieśnikami, obawy o swoje i rodziny zdrowie oraz lęk o przyszłość stawiały Was niejednokrotnie w sytuacji, w jakiej nikt i ...

Prosimy o zapoznanie się z procedurami postępowania prewencyjnego pracowników oraz słuchaczy, rodziców/opiekunów prawnych słuchaczy uczęszczających na zajęcia w Centrum Kształcenia Ustawicznego Nr 1 w Warszawie, w czasie zagrożenia epidemicznego.

Regulamin zwrotu i wypożyczeń książek w bibliotece CKU nr 1 w czasie epidemii COVID-19, zgodny z Zarządzeniem nr DC.11.2020 Dyrektora CKU nr 1 z dnia 20 maja 2020 r.Nauczyciele-bibliotekarze będą przyjmowali zwroty książek wypożyczonych przez słuchaczy od 2 czerwca, zgodnie z terminarzem konsultacji dla semestr&oacu...

W czasie zawieszenia zajęć biblioteka szkolna przeniosła się w rzeczywistość wirtualną. Zapraszamy do naszej biblioteki online. Zgromadziłyśmy obszerne materiały do edukacji: linki z dostępem do tekstów lektur szkolnych (z podziałem na epoki literackie), opracowań dzieł literackich, malarskich, ekranizacji film...

W związku z zagrożeniem epidemiologicznym, w dniach od 16 marca do odwołania prosimy o kontaktowanie się z sekretariatem szkolnym wyłącznie za pośrednictwem e-maili przesyłanych na adres: sekretariat@cku1.edu.pl.

Drodzy Słuchacze, Dzisiaj rusza Akademia NFZ - „Wsparcie psychologiczne w czasie epidemii”. Na kanale YouTube będą publikowane filmy, z których każdy poświęcony jest innemu zagadnieniu - strach i lęk / izolacja społeczna / lęk o zdrowie i życie / lęk o utratę pracy / utrata kontroli nad życiem / konflikty w rodzinie.

Szanowni Słuchacze CKU nr 1, zapraszam do kontaktu mailowego w sprawach rozwoju osobistego i zawodowego pod adresem: doradcazawodowy@cku1.edu.pl.Udostępniam Państwu testy oraz ciekawe informacje na szkolnej platformie moodle...

Drodzy Słuchacze, jeśli potrzebujecie rozmowy, wsparcia z uwagi na obecną sytuację dotyczącą zagrożenia epidemiologicznego zapraszam do kontaktu z pedagogiem lub psychologiem szkolnym.Dyżur telefoniczny pedagoga w czasie zawieszenia zajęć w szkole:telefon: 48 728 833 571poniedziałek - piątek 8.30-13.30 (w nagłych pr...