KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

"Psychologia pieniądza" - spotkanie z wykładowcą Akademii Leona Koźmińskiego

W dniu 13 kwietnia 2021 odbyło się spotkanie (jak się domyślacie online) klas 3ab5 i 3ba5 z wykładowcą Akademii Leona Koźmińskiego, panem Marcinem Matyją. Tematem wykładu była "Psychologia pieniądza" a konkretniej jaki mamy stosunek do pieniędzy, czy je lubimy i bez problemu o nich rozmawiamy...

W związku z nowymi  obostrzeniami pandemicznymi  od 22 marca do 18 kwietnia br., w celu załatwiania spraw prosimy o kontakt ze szkołą drogą mailową na adres: sekretariat@cku1.edu.pl lub telefoniczną : 22  825-69-15, 22 825-69-29. Wizyta w szkole będzie możliwa dopiero po ustalonym terminie.

W związku z nowymi  obostrzeniami pandemicznymi,  od 22 marca do 18 kwietnia br. słuchacze chcący wypożyczyć książki z biblioteki szkolnej proszeni są o wcześniejszy  kontakt  drogą mailową na adres ebas@cku1.edu.pl , dregulska@cku1.edu.pl . W treści maila proszę wpisać tytuł i autora książki. W ust...

W związku z nowymi obostrzeniami pandemicznymi od 22 marca do 18 kwietnia br. słuchaczy zainteresowanych spotkaniem indywidualnym z pedagogiem, psychologiem i doradcą zawodowym zapraszamy do szkoły tylko po uprzednim umówieniu wizyty drogą mailową...

Zakończenie akcji "Świąteczna kartka dla bohatera"

Drodzy Słuchacze i Nauczyciele, zakończyła się  akcja szkolnego wolontariatu: „Świąteczna kartka dla Bohatera”. Dziękujemy Wam bardzo za  zaangażowanie i czas poświęcony na przygotowanie elektronicznych kartek z życzeniami. Wszystkie są piękne!

W semestrze wiosennym 2020/2021, podobnie jak w semestrze zimowym, ze względu na sytuację epidemiczną, wykłady w ramach cyklu „Geograficzne spotkania na Krakowskim” prowadzone są w formie zdalnej.  Zapraszamy zainteresowanych Słuchaczy do skorzystania z bogatej oferty i wyruszenie w kolejną wirtualną...

Uwaga konkurs! Sleeveface, czyli ubierz się w książkę

Biblioteka szkolna zaprasza słuchaczy i nauczycieli naszej szkoły do udziału w konkursie fotograficznym "SLEEVEFACE, CZYLI  UBIERZ SIĘ W KSIĄŻKĘ"Sleeveface – zdjęcia przedstawiające osoby fotografowane z zasłoniętą przez okładkę książki lub czasopisma częścią ciała...

Drodzy Słuchacze, zachęcamy Was do udziału w akcji wolontariatu„ Świąteczna kartka dla Bohatera”. Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, chcielibyśmy z Waszą pomocą przygotować świąteczne kartki z życzeniami dla naszych Bohaterów, którzy są pod opieką Domu Wsparcia dla Powstańc&o...

Od 15.02.2021 następuje zmiana planu klas 1ab1/1ph1, 2ab4, 3ph6, 2ba4. Prosimy o zapoznanie się z nowym rozkładem zajęć.

Prosimy o zapoznanie się z nowym planem zajęć dla klas zaocznych z zajęciami wtorek-czwartek...